Recept

Lamsballetjes gevuld met kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje, zowel koud als warm

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de broodjes ongeveer 10 minuten weken in koud water en druk ze goed uit.

  2. Voor de kruidenvulling

  3. 2

    Hak de peterselie, de dragon, de munt en de oregano fijn. Vermeng ze met de zachte boter en roer er het limoensap door.

  4. 3

    Meng het gehakt met de eieren, de knoflook en het geweekte brood. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 4

    Rol 16 balletjes van het gehakt. Maak in elk balletje een gaatje, vul het met de kruidenboter en sluit het weer. Druk de balletjes een beetje plat. Bak ze in boter: 7 minuten aan de ene en 7 aan de andere kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsballetjes gevuld met kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!