Recept

Risotto met erwtjes, ham en chipolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Risotto uit de microgolfoven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui fijn. Breng de bouillon aan de kook. Rasp de parmezaan. Snij de rauwe ham in reepjes.

  2. 2

    Meng de ui met 1 el olijfolie in een ruime schaal. Zet 2 minuten in de microgolfoven, op 600 Watt.

  3. 3

    Doe er de rijst bij en overgiet met de kokende bouillon. Dek af en laat 27 minuten garen op 600 Watt.

  4. 4

    Schep de kaas, boter, room, erwtjes, broccoli en rauwe ham door de rijst. Laat nog 6 minuten verder garen. Bak intussen de chipolata.

  5. 5

    Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer hem bij de worst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Risotto met erwtjes, ham en chipolata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!