Recept

Gehaktballetjes met cranberry's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Favoriet bij kinderen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Maak het gehakt aan met het ei en 1 eetlepel paneermeel. Kruid met Provençaalse kruiden en, indien nog nodig, met peper en zout.

  2. 2

    Rol middelgrote balletjes. Rol ze in de rest van het paneermeel. Bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.

  3. 3

    Doe de cranberry's in een kookpannetje met dikke bodem. Strooi er de suiker bij. Verwarm op een zacht vuur tot de suiker gesmolten is en de cranberry's openbarsten. Roer af en toe om.

  4. 4

    Verdeel de balletjes over de borden. Schep op elk gehaktballetje een lepel cranberrycompote. Werk af met een plukje groen.

  5. 5

    Serveer met gestoomde aardappelen en een gemengd slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktballetjes met cranberry's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!