Recept

Kalkoenrolletjes in pancetta, met kastanjepuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kalkoen op originele wijze

bereiding
  1. 1

    Laat de cranberry’s weken in lauw water. Laat uitlekken. Dep de filets droog en kerf ze in de lengte in. Hak de kastanjes fijn en vermeng ze met het ei, parmezaan, de helft van de cranberry’s, specerijen en de tijm. Kruid met peper en zout. Vul de filets met dit mengsel. Kruid de buitenkanten en omwikkel met spek. Leg op elk rolletje een salieblaadje en bind vast met keukentouw.

  2. 2

    Verhit 2 el olie en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Blus met de wijn. Voeg de rest van de cranberry’s toe, kruid met peper en zout, overgiet met bouillon en laat onder deksel op matig vuur 15 minuten sudderen.

  3. 3

    Haal de rolletjes uit de saus. Laat die eventueel nog wat inkoken en breng op smaak. Verwijder het keukentouw. Snij het vlees in plakjes en serveer met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenrolletjes in pancetta, met kastanjepuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!