Recept

Lamskoteletjes met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo zuiders

bereiding
  1. 1

    Klop de yoghurt op met het citroensap en de slaolie, de tuinkruiden en peper uit de molen. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel en halveer de tomaten, lepel er de pitjes uit. Laat ze in een vergiet uitlekken.

  3. 3

    Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de olijven in stukjes.

  4. 4

    Doe de couscous in een grote kom met een snuifje zout. Giet er 2 dl kokendheet water bij. Dek af en laat 5 minuten onaangeroerd staan.

  5. 5

    Maak de couscouskorrels los met een vork. Vermeng met 1 el olijfolie en het citroensap, de lente-uitjes en de olijven, de munt en peper uit de molen.

  6. 6

    Kruid de lamskoteletjes en gril ze 2-4 minuten in de pan.

  7. 7

    Leg ze op voorverwarmde borden. Zet er twee halve tomaten bij, gevuld met lauwe couscoussalade. Serveer met de gekoelde yoghurtdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskoteletjes met couscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!