Kabeljauwhaasje met saffraancouscous en broccoli
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Los de saffraandraadjes op in de warme bouillon en schenk de bouillon bij de couscous. Dek af met een bord en laat de couscous enkele minuten wellen. Maak de korrels los en hou de couscous warm.
-
2
Schil de steel van de broccoli. Snij de broccoli met de steel in dunne plakken. Leg de plakken op een met bakpapier beklede plaat, besprenkel ze met olijfolie, peper en zout en gaar ze 15 minuten in de oven.
-
3
Kruid de vis met peper en zout. Meng de sesamzaadjes met de fijngehakte hazelnoten en bestrooi er de visfilets mee. Duw goed aan. Verhit boter in een ovenvaste pan en bak de vis enkele minuten op de velkant. Zet de pan nog 10 minuten bij de broccoli in de oven.
-
4
Serveer het kabeljauwhaasje met de couscous en de broccoli. Werk af met de dille en een plakje citroen.