Recept

Carpaccio van tonijn met krokante salade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontdoe de tonijn van eventuele ongerechtigheden, spoel, dep droog en vries even in.

    Pers de citroen.

    Spoel en versnij de sla.

  2. Marinade

  3. 2

    Meng de olijfolie met het citroensap en kruid met peper en zout.

  4. 3

    Snij de tonijn in flinterdunne schijfjes en schik op een koud bord. Strijken lichtjes in met de marinade en zet 2 uur koud.

  5. Vinaigrette

  6. 4

    Maak een vinaigrette van vers sinaasappelsap, witte wijnazijn, arachideolie, peper en zout.

  7. 5

    Meng de sla met de vinaigrette, schik op borden en leg er de plakjes tonijn op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van tonijn met krokante salade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!