Recept

Sabayon met rode vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De moeite waard!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de vruchten en verwijder voorzichtig de steeltjes. Leg in een kom, overgiet met de Cointreau en bestrooi met poedersuiker. Laat rusten.

  2. 2

    Klop de eierdooiers en de suiker tot een schuimige massa. Verwarm de wijn en voeg bij het eiermengsel. Plaats in een warmwaterbad en blijf kloppen tot een lichte mousse bekomen wordt.

  3. 3

    Verdeel de gemarineerde vruchten over diepe borden en bedek alles met de sabayon.

  4. Tip

  5. 4

    Deze bereiding krijgt een extra feestelijk tintje wanneer ze met poedersuiker wordt bestrooid en vervolgens enkele minuten wordt gegratineerd onder de warme grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sabayon met rode vruchten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!