Recept

Gevulde kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Schattige tomaatjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Prak de verse kaas fijn met een vork. Kruid
    royaal met peper en zout.

    Spoel en droog de tomaten. Snij er een
    hoedje af en lepel de tomaatjes voorzichtig
    leeg.

    Rooster de amandelschilfers in een pan
    zonder vetstof. Pluk de blaadjes van het
    basilicum en snij ze in sliertjes.

    Schil de komkommer en snij er 12 mooie
    plakjes van.

  2. 2

    Vul de tomaatjes met de verse kaas en zet opzij.

  3. 3

    Zet de gevulde tomaatjes op de komkommerplakken. Werk af met amandelschilfers en
    sliertjes basilicum. Dek af met een hoedje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde kerstomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!