Recept

Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi meegenomen

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor de salsa verde in de keukenrobot: bladpeterselie, verse munt, basilicum, knoflook, kappertjes, ansjovisfilets, mosterd, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout. Mix tot een gladde saus.

  3. 3

    Kook de asperges beetgaar, laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Snij de biet en de gruyère in blokjes. Scheur de ham in reepjes.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade: rijst, garnalen, biet, asperges, gruyère en ham. Breng op smaak met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!