Recept

Scampi-pannetje met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker in de wok

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. 2

    Kook de rijst gaar.

  3. 3

    Verdeel de broccolini in stukjes (of de broccoli in roosjes). Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Pel en hak de knoflook.

  4. 4

    Blancheer de groenten 2 à 3 minuten in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.

  5. 5

    Roerbak de scampi’s samen met de knoflook 3 à 4 minuten in olie. Voeg de groenten toe en roerbak ze enkele minuten mee. Doe er de oestersaus bij en breng op smaak met peper.

  6. 6

    Schep er de gekookte rijst door. Werk het scampipannetje af met verse kruiden naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!