Recept

Spareribs in suiker-paprikarub

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke ribbetjes

bereiding
  1. 1

    Maak de droge marinade: meng in een kom het paprikapoeder, de tijm, de rozemarijn, de knoflook, de ui, de mosterd, de nootmuskaat, de cayennepeper, de bruine suiker, peper en zout.

  2. 2

    Wrijf de marinade in het vlees. Rol het in huishoudfolie en zet 30 minuten koel.

  3. 3

    Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Dep het vlees met keukenpapier. Bestrijk het met olijfolie. Gril het 8 minuten aan elke kant. Wrijf de marinade er nog eens in. Gril nog 1 minuut aan elke kant. Rol het vlees in aluminiumfolie.

  4. 4

    Snij het vlees in stukken en verdeel over de borden. Serveer met aardappelen uit de oven en sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spareribs in suiker-paprikarub

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!