Recept

Groentespiesjes met halloumi en couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie barbecue

bereiding
  1. 1

    Snij de ui in partjes, de paprika’s in stukken en de haloumi in blokjes.

  2. 2

    Hak de peterselie en de kappertjes fijn. Pers de knoflook, meng ‘m met de peterselie, kappertjes, het mosterdzaad en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Prik de kaas afwisselend met stukjes paprika en ui op spiesjes en bestrijk ze met het knoflookmengsel. Laat minstens 15 minuten marineren.

  4. 4

    Doe de couscous in een kom en meng goed met 2 el olijfolie. Schenk er de hete bouillon over, dek af en laat 10 minuten wellen. Roer de korrels los.

  5. 5

    Gril de spiesjes 5 tot 8 minuten en serveer ze met couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentespiesjes met halloumi en couscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!