Kalkoenrolletjes met rucola en olijven
bereiding
-
1
Snipper de lente-uitjes.
Verwijder de harde steeltjes van de rucola, was en droog de sla.
Hak de olijven in stukjes.
verwarm de oven voor op 230°C.
-
2
Leg de kalkoenlapjes open op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een dun plakje pecorino, wat lente-ui, enkele blaadjes rucola en strooi er stukjes olijf over.
Rol op en bind vast met keukentouw. Kruid met zout en peper.
-
3
Leg de kalkoenrolletjes in een ingevette ovenschotel, sprenkel er nog wat olijfolie over, leg er de rest van de gehakte olijven bij en bak ze 5 minuten in de oven
-
4
Blus met een glas droge witte wijn en laat nog 4 minuten garen.
Verlaag de temperatuur tot 180°C en bak nog zo’n 7 à 8 minuten. Serveer meteen.
Voorbereiding