Crostini-trio
bereiding
-
1
Gril het brood in de oven.
Snij de vijgen in stukjes.
Snij de ham in reepjes.
Kook de eieren hard en snij in plakjes.
Laat de ansjovis uitlekken.
Hak de noten en selder fijn.
Schil de appel en snij hem in dunne plakjes. Druppel er citroensap over.
-
2
Plet de vijgen met een beetje olijfolie.
Breng op smaak met peper.
Beleg de crostini met ham en vijgen.
-
3
Doe de ansjovis, knoflook en 1 vijg in een kom en mix fijn.
Voeg beetje bij beetje de olie en de azijn toe.
Zet koel weg.
Beleg de crostini met plakjes ei en bestrijk met de ansjovismix.
Kruid met peper.
-
4
Mix de roquefort met de room en wat peper.
Bestrijk de crostini met de roquefortmix en beleg met blokjes selder, gehakte noten en plakjes appel.
Voorbereiding
Met vijgen en ham
Met ei en ansjovis
Met roquefort