Recept

Kalkoenspaghetti

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ontdek nog meer lekkere recepten met Kikkoman sojasaus op www.kikkoman.nl/consument/recepten

bereiding
  1. 1

    Bereid de spaghetti ‘al dente’ zoals op de verpakking staat aangegeven. Spoel de kalkoenfilet,dep  droog en snijd 'm in reepjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze. Maak de paprika en chili schoon, halveer ze. Snijd de paprika in grove blokjes en de chili in fijne blokjes. Spoel de sojascheuten. Verhit olie in een grote pan, voeg de kalkoenborst toe, braad deze aan en neem het vlees uit de pan.

  2. 2

    Laat de knoflook, erwten en paprikablokjes in het resterende vet stoven en roer af en toe Gaar 5 - 8 minuten Voeg de kalkoenfilet, sojascheuten, chili en spaghetti toe en laat even doorwarmen. Spoel de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak ze grof. Breng de spaghetti met sojasaus, peper, tijm en oregano op smaak en serveer gegarneerd met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenspaghetti

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!