Recept

Aardappelen met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, eenvoudig en volledig vegan

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.

  2. 2

    Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asper- ges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouil- lon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.

  4. 4

    Schep de asperges samen met de mosterd door de aard- appelen. Meng de rest van de olie door de aardappel- aspergesalade en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelen met groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!