Wraps met asperges en verse kruiden
bereiding
-
1
Week de vellen rijstpapier in koud water tot ze zacht zijn. Meng de wasabi met de roomkaas. Maak de groenten schoon. Snij de komkommer in fijne staafjes, halveer de asperges en snij ze in stukken die even lang zijn als de staafjes komkommer. Spoel de sla, zwier droog.
-
2
Meng alle ingrediënten voor de kruidenvinaigrette.
-
3
Haal de vellen rijstpapier uit het water en leg ze open op je werkblad. Leg op elk vel rijstpapier 1 à 2 blaadjes sla, zodat het rijstvel voor 1/3 bedekt is (halveer de sla eventueel). Leg daarop wat komkommerreepjes, wat stukjes asperge en een toefje wasabikaas, 3 blaadjes munt en 3 blaadjes basilicum.
-
4
Rol het rijstvel strak op, zodat het stevig rond de groenten komt te zitten. Snij elk rolletje in twee of drie stukken en serveer met de kruidenvinaigrette.