Beursjes met kip en champignons
bereiding
-
1
Snij de kipfilet in blokjes en de champignons in kwartjes. Hak de peterselie en de munt.
-
2
Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje. Schenk er 100 ml melk in. Roer om.
-
3
Schenk er in een straaltje de rest van de melk bij en roer tot een glad beslag.
-
4
Bak in een hete koekenpan, in wat boter of olie, grote, dunne flensjes.
-
5
Bak de gekruide kipblokjes kort aan in boter of olie. Doe er de champignons bij. Laat ze kort meebakken.
-
6
Schenk er de room bij, laat 30 seconden opkoken. Voeg er de peterselie en de munt aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
7
Schep op elk flensje 1 eetlepel van het mengsel. Vouw ze dicht als een beursje. Knoop het toe met een sprietje bieslook.
-
8
Serveer meteen, op voorverwarmde borden
Voorbereiding