Recept

Pizza-pannenkoek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De kinderen houden ervan!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Zeef de bloem. Snij de mozzarella in fijne plakjes. Laat de kappertjes uitlekken. Halveer de olijven. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe de bloem met een flinke snuif zout in een mengkom. Voeg er een na een de eieren aan toe. Roer goed glad. Schenk er in straaltje de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Verhit in een grote koekenpan een beetje olijfolie. Schep er een kleine pollepel van het beslag in. Bak 2 minuten. Keer de pannenkoek om en laat ook de andere kant goudbruin bakken.

  4. 4

    Schep op elke pannenkoek een lepel tomatensaus. Leg er de mozzarella, de kappertjes en de olijven op. Bestrooi met de parmezaan en besprenkel lichtjes met olijfolie.

  5. 5

    Zet de pizza-pannenkoeken in de oven tot de kaas begint uit te smelten.

  6. 6

    Werk af met verse basilicum en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pizza-pannenkoek

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!