Recept

Zalm met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zowel fris als warm lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes.

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringetjes.

    Was één limoen onder heet water, rasp de schil en pers het sap uit.

    Hak de korianderblaadjes fijn.

  2. 2

    Maak de couscous klaar zoals vermeld op de verpakking.

  3. 3

    Spoel de zalmfilet, dep droog en verdeel in 4 mooie stukken. Bak in 2 el olie 4 minuten aan beide kanten. Kruid met zout en peper.

  4. 4

    Bak paprika en lente-ui in de resterende olie en laat 5 minuten onder deksel garen.

  5. 5

    Voeg er de couscous, de limoenzeste en de koriander aan toe. Breng op smaak met zout en peper en wat limoensap.

  6. 6

    Serveer de couscous met de zalm en een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met couscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!