Recept

Couscous met merguez en ratatouille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk uit een tajine

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Snij de paprika ‘s in reepjes. Snij de courgette, aubergine en venkel in blokjes. Snij de uien in ringen. Plet de knoflook.

  2. 2

    Stoof de groenten samen in 2 el olijfolie. Doe er de knoflook bij. Kruid met peper en zout. Blus met 1 el water, dek af en laat 10 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Bak de worstjes in wat olijfolie.

  4. 4

    Meng de couscous met een snuifje zout in een diepe kom. Schenk er 2 koppen kokendheet water bij. Dek meteen af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.

  5. 5

    Roer de couscous los met een vork en roer er 1 el olie door. Serveer hem met de ratatouille en de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Couscous met merguez en ratatouille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!