Rijstkoekjes met pikante dip
bereiding
-
1
Doe de rijst, het paneermeel, de kaas, de maïs en de koriander in een kom. Klop de eieren los, doe ze bij het rijstmengsel en meng. Breng op smaak met het zout. Laat een halfuur opstijven in de koelkast.
-
2
Maak intussen de dipsaus. Pel de knoflook. Doe ‘m met de chili, de komijn, het limoensap en de helft van de tomatenblokjes in een blender en hak fijn. Roer er de rest van de tomatenblokjes door, zodat er nog wat stukjes in de saus zitten. Breng op smaak met peper en zout. Bewaar de dipsaus in de koelkast tot gebruik.
-
3
Rol 16 balletjes van het rijstmengsel en duw ze plat. Bak ze in een pan met flink wat olie aan beide kanten bruin en gaar.
-
4
Werk de dipsaus af met de gehakte koriander naar smaak en serveer ze bij de rijstkoekjes.