Recept

Pittige runderstoofpot met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook, schil het stukje gemberwortel en snipper beide fijn. Dep het vlees droog en bak het in twee porties rondom goudbruin, telkens in 1 el boter en 1 el olie. Doe er de knoflook, gember, uienringen en currypasta bij en bak een paar minuten.

  2. 2

    Blus met 200 ml water, zet het vuur zachter en laat 45 minuten stoven. Roer geregeld om en voeg er eventueel nog wat extra water aan toe.

  3. 3

    Doe er de rijst en de bouillon bij en laat op een zacht vuurtje verder garen gedurende 10 minuten. Doe er de wortelstaafjes en limoenbladeren bij en laat nog 10 minuten garen.

  4. 4

    Roer goed om, doe in een serveerschaal en werk af met de Griekse yoghurt, de chiliringen en een takje bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige runderstoofpot met rijst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!