Mexicaanse quorn-omelet
bereiding
-
1
Maak de paprika’s schoon, snij in blokjes. Snij de quorn in stukjes. Spoel de bonen en de maïs, laat uitlekken. Snipper de ui.
-
2
Roerbak de paprika even in een pan, in 1 el hete olie. Voeg de lente-ui en quorn toe en roerbak 2 min. Doe de bonen en maïs erbij, kruid met chili, komijn, peper en zout, bak 1 min. Neem van het vuur, roer de kaas erdoor.
-
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren luchtig met de room, peper en zout. Bak 4 omeletten, in 1 el olijfolie. Schep in het midden ¼ van de vulling. Rol op en zet vast met houten prikkers.
-
4
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en leg de gevulde omeletrollen erin. Zet 10 min. in de oven.
-
5
Halveer de kerstomaten. Verwijder de schil en de pit van de avocado, snij het vruchtvlees in plakjes en besprenkel met citroensap. Spoel de sla en meng met de tomaatjes. Serveer de omeletrolletjes met de salade.