Recept

Farfalle met groenten en manchego

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zowel warm als koud en als veggie gerecht of als barbecueslaatje

bereiding
  1. 1

    Kook 400 g farfalle beetgaar in voldoende gezouten water.

    Snij 3 seldertakken, 2 wortelen en 1 rode paprika in blokjes.

  2. 2

    Snipper een uitje fijn en stoof het aan in wat olie.

    Voeg er de selder, wortel en paprikablokjes bij, blus met 2 dl gevogeltebouillon (of groentebouillon voor de vegetariers), kruid met chilipeper en zout en kook ze op een zacht vuurtje tot ze beetgaar zijn.

  3. 3

    Meng de groenten door de beetgare pasta, strooi er nog wat verse gesnipperde dille over en ruim voldoende geraspte manchego of andere kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Farfalle met groenten en manchego

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!