Recept

Groentefrittata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de courgette in kleine blokjes. Snij ook de aardappelen in kleine blokjes. Hak de olijven grof. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Doe de olie in een heteovenbestendige pan met antiaanbaklaag en bak de ui en knoflook glazig. Voeg er de courgette en de aardappelen aan toe en laat nog enkele minuten bakken. Doe er dan de gehakte olijven bij.

  3. 3

    Kluts de eieren. Snij de rucola klein en doe, samen met het basilicum, bij de eieren. Roer er de Parmezaanse kaas door en kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  4. 4

    Giet het eiermengsel over de groenten in de pan en zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Schep de frittata uit de pan en snij in stukken. Bestrooi met parmezaan en garneer met rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentefrittata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!