Pastasalade met zalm, broccoli en kerstomaten
bereiding
-
1
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
2
Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Laat schrikken onder koud water en laat goed uitlekken.
-
3
Snij de zalmfilet in blokjes, stoom ‘m gaar (of bak de blokjes in een pan met antiaanbaklaag in wat olijfolie).
-
4
Halveer de kerstomaatjes. Pel de rode ui, snij ‘m in halve ringen. Maak een dressing van de yoghurt, dille en komijn en kruid met peper en zout.
-
5
Meng de groenten voor de salade en maak aan met de dressing.
Ingrediënten voor
4 personen- zalmfilet (zonder vel)400 g
- broccoli1
- kerstomaat200 g
- farfalle (of andere korte pasta)500 g
- rode ui1
- dille (gehakt)1 el
- yoghurt200 ml
- komijnpoeder snuifje
- peper en zout