Recept

Varkenshaasje met snijbonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Vermeng de sojasaus met de knoflook, de suiker en 1 eetlepel zonnebloemolie. Leg er het vlees bij en draai het een paar keer om. Zet koel weg.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en snij ze in schuine reepjes met de mandoline. Blancheer ze 1 minuut in gezouten water met het bonenkruid. Laat ze schrikken in koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Neem het varkenshaasje uit de marinade en dep het droog. Braad het kort rondom aan in de rest van de zonnebloemolie. Lepel er de marinade bij. Laat, afgedekt, nog 5 minuten verder garen op een zacht vuur.

  4. 4

    Stoof de bonen kort in olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  5. 5

    Snij het varkenshaasje in plakken. Verdeel het vlees en de groenten over de borden. Lepel er wat braadvocht van het vlees bij. Werk af met rozemarijn en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkenshaasje met snijbonen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!