Recept

Toast broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de panko krokant in olijfolie en zet aan de kant. Blancheer de broccoliroosjes heel kort in gezouten water. Pel de sjalot en de knoflook, snipper beide fijn.

  2. 2

    Meng de roomkaas met de zure room, de melk, de helft van de cheddar, de helft van de parmezaan en de gesnipperde knoflook en sjalot. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper.

  3. 3

    Rooster de sneden zuurdesembrood of leg ze even op de grill. Roer de kaasmengeling door de broccoli en beleg er de toasts mee. Werk af met de rest van de kaas en de panko, en zet ze 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Maak een slaatje met de rucola, radijzen en walnoten. Meng voor de dressing de maïsolie met de wittewijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout, en besprenkel er het slaatje mee. Serveer de broccoli-toasts met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast broccoli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!