Lasagna met sint-jakobsvruchten en pompoen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snipper de ui. Snij de pompoen in blokjes. Halveer de sint-jakobsvruchten in de lengte.
-
2
Kook de lasagnavellen volgens de instructies op de verpakking. Snij ze met behulp van een dresseerring in een ronde vorm.
-
3
Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de pompoenblokjes toe en schep om tot het vruchtvlees van de pompoen tot moes herleid. Kruid met peper en zout.
-
4
Leg de ronde dresseerring op een bakpapiertje en schep er een laagje pompoen in. Bedek met een vel lasagne en schep er opnieuw wat pompoen in. Leg er twee halve sint-jakobsvruchten op.
-
5
Kruid de vruchtjes met peper. Bedek opnieuw met een vel lasagne en eindig met een laagje pompoenmoes en twee halve sint-jakobsvruchten.
-
6
Bestrooi de lasagna met geraspte parmezaan en een handvol grijze garnalen. Schuif een kwartiertje in de oven en serveer.
Voorbereiding