Recept

Lasagne met pompoen en bospaddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de wortel en snij in blokjes. Spoel de selder en snij in boogjes. Bak het spek in wat olie. Voeg de ui, knoflook en groenten toe en stoof ze glazig. Doe er het gehakt bij en bak het rul. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn. Voeg de tomatenblokjes en salie toe. laat minstens 1 uur sudderen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°c. Schil de pompoen en snij in blokjes. Kruid met chili en komijn. Meng met wat olijfolie en zet 30 minuten in de oven (dek indien nodig af met aluminiumfolie).

  3. 3

    Maak de bospaddenstoelen schoon en snij ze eventueel wat kleiner. neem de pompoen uit de oven en meng met de paddenstoelen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    roer de mascarpone los met de room en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Schep een laag gehaktsaus in een ovenschaal en dek af met lasagnevellen. Verdeel er wat van de pompoenmix over en dan een dun laagje mascarpone. Dek af met lasagnevellen. Werk zo verder tot de schaal vol is en eindig met saus en parmezaan. Zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagne met pompoen en bospaddenstoelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!