Recept

Pappardelle met gerookte zalm en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte zalm in repen. Maak de venkel schoon en snij ‘m in repen. Pel de sjalot en snipper fijn. Maak de radijzen schoon, maar laat er wat groen aan. Spoel ze en snij ze in kwartjes. Spoel de dille, schud droog en hak een deel fijn. Pers een halve limoen uit en snij de andere helft in partjes.

  2. 2

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de sjalot en venkel aan in olijfolie. Doe er de room en mierikswortelcrème bij, en 2 eetlepels gehakte dille. Breng de venkel op smaak met 2 eetlepels limoensap, peper en zout. Laat verder inkoken.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng met de gestoofde venkel. Verdeel over borden en werk af met de reepjes gerookte zalm, de radijsjes, een paar takjes verse dille en een plakje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pappardelle met gerookte zalm en venkel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!