Lasagne met tarbot en paprika
bereiding
-
1
Maak de paprika’s schoon, snij ze in brede repen. Spoel de venkel, snij hem in fijne plakken. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Pel de knoflook, snipper hem fijn.
-
2
Stoof de groenten aan in wat olijfolie. Doe er de knoflook bij, kruid met peper en zout. Blus met 2 eetlepels water. Dek af en laat 10 minuten zacht stoven. Meng met de kappertjes. Hou warm.
-
3
Snij de tarbotfilet in 8 stukken. Breng de bouillon tot tegen het kookpunt. Leg er de stukken vis in. Laat 3 minuten pocheren. Schep ze met een schuimspaan uit de bouillon en hou ze warm onder aluminiumfolie.
-
4
Halveer de lasagnevellen. Kook ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze opdrogen op een keukenhanddoek.
-
5
Laat de visbouillon tot de helft inkoken. Doe er de room bij. Laat nogmaals tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
-
6
Neem 4 borden en maak een lasagne met een lasagnevel, een stuk vis, gestoofde groenten, weer een lasagnevel, vis en groenten. Eindig met een vel lasagne.
-
7
Lepel er de hete saus over. Werk af met een plukje dille (of venkelgroen).