Recept

Spaghetti met geschroeide makreel en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de knoflook en snipper ’m fijn. Spoel de rucola en peterselie en hak beide grof.

  2. 2

    Strijk de makreelfilets in met 1 el olijfolie. Verhit een pan en bak de filets heel kort aan beide kanten. Kruid met peper en zout en haal ze uit de pan.

  3. 3

    Doe opnieuw 1 el olie in de pan. Fruit de knoflook samen met de chilivlokken. Blus met de wijn. Voeg de gehakte rucola en peterselie toe en roerbak kort. Voeg de uitgelekte spaghetti toe en leg er de makreelfilets bovenop. Spoel de limoen en snij ’m in partjes. Serveer de pasta met de limoenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met geschroeide makreel en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!