Koteletten met radijsjessalade en citroenaardappelen
bereiding
-
1
Doe de tijm, kaneel, karwij, cayennepeper en 1 el zout en 1 el peper in een vijzel en wrijf fijn. Voeg er 2 el olijfolie aan toe en meng tot een papje. Wrijf het vlees in met deze marinade en laat even rusten.
-
2
Maak de radijzen en de komkommer schoon, snij ze in dunne plakken. Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in dunne ringen. Meng de radijzen, komkommer en lente-ui en maak aan met 3 el olijfolie, 2 el citroensap, peper en zout.
-
3
Bak de koteletten in een pan met boter. Kruid met peper en zout.
-
4
Bak de aardappelplakjes in wat olijfolie en breng ze op smaak met zeezout en wat van de geraspte citroenschil.
-
5
Serveer de koteletjes met de radijsjessalade en de citroenaardappelen.