Recept

Pommes duchesse met kabeljauwhaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leuke 'totjes'!
 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook ze gaar in lichtgezouten water en giet af.

  2. 2

    Pureer de aardappelen met 50 g boter, het ei en de eidooiers. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Vul een spuitzak met de puree en spuit er torentjes op.

  3. 3

    Maak de prei schoon en snij hem in ringen. Verdeel ze over de bodem van een ovenschotel. Schenk er de wijn en de room bij.

  4. 4

    Leg de stukken vis op de prei. Kruid met peper en zout. Verdeel enkele klontjes boter over de vis en zet 20 minuten in de oven. Zet ook de aardappeltorentjes de laatste 10 minuten bij de vis in de oven.

  5. 5

    Verdeel de vis en de prei over de borden. Schik er de aardappeltorentjes bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pommes duchesse met kabeljauwhaasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!