Recept

Kalfslapjes met witloof, rucola, kappertjes en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het witloof in fijne repen en de sjalot in dunne ringetjes. Snipper het knoflookteentje fijn en meng door de rucola.

  2. 2

    Bak de kalfslapjes en de ham heel kort aan beide kanten krokant in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou de kalfslapjes warm onder aluminiumfolie. Laat de gebakken ham uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Bak het witloof en de sjalot in dezelfde pan als het vlees met 2 eetlepels extra olijfolie. Voeg er, als het witloof geslonken is, een klontje boter aan toe. Doe er de rucola, de kappertjes, de geraspte citroenschil en citroensap naar smaak bij.

  4. 4

    Serveer met de kalfslapjes en de ham.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes met witloof, rucola, kappertjes en citroen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!