Recept

Kalfslapjes met witloof, rucola, kappertjes en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het witloof in fijne repen en de sjalot in dunne ringetjes. Snipper het knoflookteentje fijn en meng door de rucola.

  2. 2

    Bak de kalfslapjes en de ham heel kort aan beide kanten krokant in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou de kalfslapjes warm onder aluminiumfolie. Laat de gebakken ham uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Bak het witloof en de sjalot in dezelfde pan als het vlees met 2 eetlepels extra olijfolie. Voeg er, als het witloof geslonken is, een klontje boter aan toe. Doe er de rucola, de kappertjes, de geraspte citroenschil en citroensap naar smaak bij.

  4. 4

    Serveer met de kalfslapjes en de ham.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes met witloof, rucola, kappertjes en citroen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!