Recept

Saltimbocca

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kalfslapjes, pancetta en salie: dat zijn de ingrediënten voor deze Italiaanse klassieker.

bereiding
  1. 1

    Klop de kalfslapjes plat met een deegrol. Beleg ze met een plakje pancetta en een blaadje salie en zet ze vast met een prikker. Spoel de citroen en snij 'm in partjes.

  2. 2

    Smelt een flinke klont boter en een flinke scheut olijfolie in een pan. Bak de citroenpartjes samen met de kalfslapjes 2 à 3 minuten per kant. Haal alles uit de pan en blus de pan met de room. Roer de aanbaksels los. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Serveer de saltimbocca met de saus. Lekker met brood of aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Saltimbocca

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!