Moelleux met truffelaardappelen en blauwe kaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6-7).
-
2
Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 15 minuten gaar. Pureer ze.
-
3
Meng de aardappelpuree met de boter, het eiwit en de room. Kruid met peper en zout.
-
4
Neem 4 individuele siliconen bakvormpjes die de vorm van een halve bol hebben. Als je andere bakvormpjes gebruikt, strijk ze dan zorgvuldig in met boter.
-
5
Vul de bakvormpjes voor de helft met het beslag.
-
6
Leg in elk bakvormpje een stukje kaas.
-
7
Vul de bakvormpjes verder op met het beslag.
-
8
Zet ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven (afhankelijk van het type oven).
-
9
Neem het uit de oven, laat 5 minuten rusten en ontvorm de moelleux op een bord. Dien onmiddellijk op.