Kalfsmedaillon met pecannoten en champignons
bereiding
-
1
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
Hak de pecannoten grof.
Snipper het sjalotje.
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Bak de kalfsmedaillons op hoog vuur in wat boter. Doe ze in een beboterde ovenschotel en kruid met peper, zout en wat verse rozemarijn.
Laat 10 à 15 minuten verder garen in de oven.
-
3
Bak de gesnipperde sjalot, de gehakte noten en de champignons met wat extra boter in de
pan. Voeg de kalfsfond toe en laat 5 minuten garen zonder deksel. -
4
Voeg de room toe en laat op een zacht vuurtje inkoken. Kruid met peper en zout.
-
5
Haal de kalfsmedaillons uit de oven en laat 5 minuten rusten onder aluminiumpapier. Serveer met gebakken gnocchi met gedroogde abrikozen in snippers.
Voorbereiding