Recept

Chocoladetaart zonder bloem en gluten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Beboter de bakvorm of leg er bakpapier op. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain­marie.

  3. 3

    Klop de eieren en de suiker tot een dikke, witte massa. Klop er de gesmol­ten chocolade door. Zeef het maïszetmeel, cacaopoe­der, bakpoeder en het zout boven de kom en spatel ze door het beslag. Giet het beslag in de vorm.

  4. 4

    Bak de taart 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat een kwartiertje afkoelen in de vorm alvorens te ontvormen.

  5. 5

    Laat de taart volledig afkoelen op een rooster en bestuif ze net voor het ser­veren royaal met cacaopoe­der. Lekker met vanilleijs en chocoladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladetaart zonder bloem en gluten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!