Kokos-granolataartje zonder gluten en lactose
bereiding
-
1
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in.
-
2
Doe alle ingrediënten voor de bodem in een kom en meng goed. Bekleed hiermee de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in de koelkast zodat de bodem kan opstijven.
-
3
Schep de kokosyoghurt, ahornsiroop en het citroensap in een kom en voeg daar de geraspte kokos aan toe. Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water. Verwarm 2 el van het kokosyoghurtmengsel in een pannetje en los daar de uitgeknepen gelatine in op, roer goed los.
-
4
Voeg dit bij de rest van het yoghurtmengsel en roer goed door. Stort het mengsel op de notenbodem en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
-
5
Haal de taart uit de koelkast en strooi hier de granola op. Werk af met vers fruit en geraspte kokos. Ontvorm en serveer.