Lamskoteletje met groene quinoasalade
bereiding
-
1
Maak de marinade voor het vlees. Meng de specerijen met het zeezout en de olijfolie. Bestrijk er het lamsvlees mee en laat 30 minuten marineren in de koelkast.
-
2
Spoel de quinoa en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Maak de chilipeper en lente-ui schoon en spoel de koriander, spinazie en munt. Hou een klein beetje apart van de lente-ui en de groene kruiden. Mix de rest fijn in de keukenrobot. Meng met de quinoa, breng op smaak met limoensap, peper en zout.
-
3
Rooster de lamskoteletten 5 à 8 minuten onder een hete grill of in een grillpan. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze.
-
4
Maak met een dresseerring mooie rondjes van de quinoa en serveer er de lamskoteletjes bij. Werk verder af met de rest van de lente-ui, de groene kruiden en de kerstomaatjes.