Recept

Lamskoteletje met groene quinoasalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris voorjaarsgerechtje.

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade voor het vlees. Meng de specerijen met het zeezout en de olijfolie. Bestrijk er het lamsvlees mee en laat 30 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de quinoa en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Maak de chilipeper en lente-ui schoon en spoel de koriander, spinazie en munt. Hou een klein beetje apart van de lente-ui en de groene kruiden. Mix de rest fijn in de keukenrobot. Meng met de quinoa, breng op smaak met limoensap, peper en zout.

  3. 3

    Rooster de lamskoteletten 5 à 8 minuten onder een hete grill of in een grillpan. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze.

  4. 4

    Maak met een dresseerring mooie rondjes van de quinoa en serveer er de lamskoteletjes bij. Werk verder af met de rest van de lente-ui, de groene kruiden en de kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskoteletje met groene quinoasalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!