Recept

Wrap met kip, spek en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de liefhebbers van kip Hawaï: deze keer leggen we ze tussen een wrap.

bereiding
  1. 1

    Spoel de kool en snij ‘m in fijne reepjes. Schil de wortel en rasp ‘m grof. Spoel de lente-uien en snij ze in ringen. Schil de ananas en snij ‘m in dunne plakken. Snij het spek in reepjes van ongeveer 1 cm.

  2. 2

    Doe de kipfilet in een steelpan. Giet er zoveel water bij tot de hij net onderstaat. Breng op hoog vuur aan de kook. Zet het vuur lager, dek af en laat 8 minuten pocheren. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen in het kookvocht. Laat uitlekken en snij in plakjes.

  3. 3

    Bak het spek krokant in een koekenpan en laat even goed uitlekken op een vel keukenpapier.

  4. 4

    Klop de azijn los met de mayonaise. Hou een potje van de dressing apart, meng de rest met de kool, wortel en lente-uitjes. Hussel alles goed door elkaar.

  5. 5

    Snij de plakjes kaas doormidden. Schep 1⁄4 van het koolmengsel in het midden van elke wrap, leg er 2 halve plakjes kaas bovenop en verdeel er de kip, ananasplakjes en spekjes over. Werk af met de apartgehouden dressing en kruid met peper en zout. Rol de wraps op en serveer ze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wrap met kip, spek en ananas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!