VIDEO: Gehaktschotel met broccoli
bereiding
-
1
Aardappelen schillen en koken in wat gezouten water.
-
2
Gehakt losbakken, je kan hiervoor een “pureestamper” gebruiken, gaat makkelijker.
-
3
Voeg wat azijn en dragon toe en laat meebakken.
-
4
Giet dit gehakt onderaan een ovenschotel.
-
5
Broccoli in roosjes snijden en samen met de fijngesneden selder in een pan met deksel gaar bakken.
-
6
Deze groenten boven het gehakt.
-
7
Witte saus maken: Boter smelten. Bloem toevoegen en laten bakken tot koekjesgeur
Melk toevoegen, indikken, en kruiden met peper, zout & nootmuskaat
-
8
Aardappelen afgieten en stampen.
-
9
Mengen met de witte saus.
-
10
In roosjes bovenop de gehaktschotel spuiten.
-
11
Laten gratineren in de oven: 20 minuten ongeveer.