Recept

Tagliatelli met kalfssteak en gestoofde spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking. Giet af en besprenkel met olijfolie.

  2. 2

    Smelt 50 gram boter met 2 eetlepels olijfolie. Bak er de kalfssteaks krokant in, zorg ervoor dat ze binnenin nog rosé zijn. Laat het vlees even rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Voeg de kappertjes en 1 koffielepel mosterd toe aan de braadjus. Voeg een scheutje witte wijn toe, roer los en laat inkoken.

  4. 4

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Verhit een kookpot met olijfolie en doe er de olijven en de rest van de mosterd in. Roerbak er kort de spinazie in, ze mag glanzen maar nog niet helemaal geslonken zijn.

  5. 5

    Meng de spinazie met de pasta en bestrooi met de gehakte noten. Serveer met de steak en de kappertjessaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelli met kalfssteak en gestoofde spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!