Frittata met gerookte makreel en witloofsalade
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen, kook ze 10 minuten in lichtgezouten water en snij in plakjes.
-
2
Snij de rode ui en paprika in blokjes. Fruit aan in boter, voeg de aardappelplakjes toe en bak verder. Verdeel er de stukken gerookte makreel over.
-
3
Klop de eieren los met de room. Snij de lente-ui in ringen. Voeg de losgeklopte eieren en lente-ui toe aan de aardappelen. Strooi er de kaas over en zet ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven tot het ei gestold is en de kaas gesmolten.
-
4
Spoel de veldsla. Snij het witloof in reepjes en meng met de veldsla en rode-uiringen. Meng 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel citroensap, breng op smaak met peper en zout en hussel door de salade. Serveer de frittata met de salade.