Recept

Frittata met gerookte makreel en witloofsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen, kook ze 10 minuten in lichtgezouten water en snij in plakjes.

  2. 2

    Snij de rode ui en paprika in blokjes. Fruit aan in boter, voeg de aardappelplakjes toe en bak verder. Verdeel er de stukken gerookte makreel over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Snij de lente-ui in ringen. Voeg de losgeklopte eieren en lente-ui toe aan de aardappelen. Strooi er de kaas over en zet ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven tot het ei gestold is en de kaas gesmolten.

  4. 4

    Spoel de veldsla. Snij het witloof in reepjes en meng met de veldsla en rode-uiringen. Meng 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel citroensap, breng op smaak met peper en zout en hussel door de salade. Serveer de frittata met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met gerookte makreel en witloofsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!