Recept

Ravioli à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de mozzarella en de zongedroogde tomaatjes in kleine blokjes. Snij de prosciutto en het basilicum in fijne reepjes. Meng alles in een kom en voeg 50 g geraspte parmezaan en 3 eetlepels olijfolie toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Leg telkens een koffielepel van de vulling op een wontonvel. Maak met een borsteltje de randen nat met water. Leg nu het tweede wontonvel erbovenop. Duw goed aan en probeer zo weinig mogelijk lucht in de ravioli te laten. Snij met een pastawieltje de ravioli los en leg ze op een met bloem bestoven bord.

  3. 3

    Kook ze in ongeveer 3 minuten gaar. Spoel de tomaten en snij in kleine blokjes.

  4. 4

    Besprenkel de ravioli met olijfolie, kruid met peper en zout en serveer met tomatenblokjes en enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli à la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!