Recept

Wild à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bestrooi de struisvogelfilet met peper en zout. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukken. Pel de sjalot en snij in vier. Pel de knoflook en snij in plakjes.

  2. 2

    Roerbak de champignons met de tijm krokant, kruid met flink wat peper en zout.

  3. 3

    Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij in plakjes, besprenkel met citroensap. Bak ze goud- bruin in 50 gram boter, bestrooi met de suiker en laat zachtjes karamelliseren.

  4. 4

    Verhit 50 gram boter en 1 eetlepel arachideolie. Bak hierin het vlees 2 à 3 minuten per kant. Haal het uit de pan en hou het warm. Voeg de sjalotjes en knof- look toe aan het bakvet en bak 3 minuten. Blus met de azijn en de fond. Kook 10 minuten, mix en zeef.

  5. 5

    Serveer het vlees met de champignons en de appeltjes. Lepel er de saus bij. Lekker met puree of pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wild à la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!